Trhané vepřové maso na černém pivu s bbq omáčkou

Recept na ztrhané vepřové maso na černém pivu s barbecue omáčkou:

Ingredience:

•   800 g vepřového masa (např. plec nebo krk)
•   1 cibule
•   2 stroužky česneku
•   1 plechovka tmavého piva
•   1 šálek barbecue omáčky
•   2 lžíce medu
•   2 lžíce octa
•   Sůl, pepř, koření na grilování

Postup:

1.  Vepřové maso osolte, opepřete a posypte kořením na grilování. Opečte na pánvi z obou stran dozlatova.
2.  Cibuli nakrájejte na drobné kostičky a česnek prolisujte. Přidejte je k masu a krátce restujte.
3.  Přilijte tmavé pivo a nechte vařit alespoň 1 hodinu na mírném ohni, dokud maso není měkké a lehce se trhá.
4.  Poté vyndejte maso z hrnce a zatrhávejte vidličkou na menší kousky.
5.  Do omáčky přidejte barbecue omáčku, ocet a med. Dobře promíchejte a nechte ještě chvíli povařit.
6.  Vrátíme ztrhané maso zpět do omáčky a promícháme, aby se maso dobře promísilo s omáčkou.
7.  Podávejte ztrhané vepřové maso na černém pivu s barbecue omáčkou s pečivem, hranolkami nebo kuskusem.

Tento recept vám přinese bohatou a chutnou pochoutku, kterou si určitě oblíbíte. Dobrou chuť!

Ke stažení

Ptáte se mě proč mé knihy už nejsou tištěné. Víte, ja těch knih napsal 9. A je hodně těžké je všechny dotiskovat i s ohledem na ty ceny papíru. Proto jsem se rozhodl, že Vám je dám ke stažení. Za cenu 399 Kč. To máte jeden oběd a kávu v restauraci😁 Lepší nabídku už fakt nemám. Věřím, že se Vám to teď bude hodit😉☺️👍 U mě na eshopu objednáte, po zaplacení Vám systém pošle vše na email. Jde to otevřít na mobilu, tabletu i počítači. 👍😊 https://www.brichac.cz/…df/