Nejlepší rajčatová polévka s bazalkou

Ingredience:

•   800 g rajčat (čerstvých nebo konzervovaných)
•   1 cibule
•   2 stroužky česneku
•   1 l zeleninového vývaru
•   1/2 šálku čerstvé nasekané bazalky
•   2 lžíce olivového oleje
•   Sůl a pepř podle chuti

Postup:

1.  Pokud používáte čerstvá rajčata, oloupejte je a nasekejte na kousky. Pokud používáte konzervovaná rajčata, stačí je rovnou přidat do polévky.
2.  Na pánvi rozehřejte olivový olej a osmahněte na něm jemně nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, dokud cibule nezezlátne.
3.  Přidejte rajčata a nechte je chvíli vařit, aby uvolnila šťáva.
4.  Přilijte zeleninový vývar a nechte polévku vařit asi 15-20 minut, dokud rajčata nezměknou.
5.  Přidejte nasekanou bazalku a dochuťte solí a pepřem podle chuti.
6.  Polévku můžete podávat horkou s křupavým chlebem nebo s plátkem sýra na vrchu.

Tato rajčatová polévka s bazalkou je skvělou volbou pro rychlý a zdravý oběd nebo večeři. Její svěží a aromatická chuť bazalky dodá polévce jedinečný zážitek. Experimentujte s přidáním dalších bylinek nebo koření podle vaší chuti a vytvořte si svou vlastní oblíbenou verzi této chutné polévky. Dobrou chuť!

Ke stažení

Ptáte se mě proč mé knihy už nejsou tištěné. Víte, ja těch knih napsal 9. A je hodně těžké je všechny dotiskovat i s ohledem na ty ceny papíru. Proto jsem se rozhodl, že Vám je dám ke stažení. Za cenu 399 Kč. To máte jeden oběd a kávu v restauraci😁 Lepší nabídku už fakt nemám. Věřím, že se Vám to teď bude hodit😉☺️👍 U mě na eshopu objednáte, po zaplacení Vám systém pošle vše na email. Jde to otevřít na mobilu, tabletu i počítači. 👍😊 https://www.brichac.cz/…df/